Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Goedkope tuinschuttingen

Ook met een goedkope tuinschutting kan je de woning netjes en kwalitatief afsluiten. Het is zonde om veel geld te hangen aan een omheining als je toch van plan bent er struiken of planten voor te zetten. Ook wanneer je een grote tuin hebt kunnen goedkope schuttingen heel wat geld uitsparen. In dit artikel vind je een overzicht van de goedkoopste omheiningen.

 

Overzicht omheiningen van goedkoop naar duur

Hieronder vind je een overzicht van goedkope tuinschuttingen gerangschikt van laag naar hoog. Afhankelijk van je persoonlijke smaak, onderhoudsvriendelijkheid en transparantie vind je hier vast iets wat bij jouw woning past.

 

draadafsluitingen Draadschuttingen
Het zal je vast niet verwonderen dat een draadschutting de goedkoopste omheining is voor je woning. Het is een luchtig materiaal dat relatief eenvoudig geplaatst kan worden zonder nood te hebben aan zware funderingen. Bovendien vergen draadafsluitingen geen enkel onderhoud en gaan ze vele jaren mee. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kan je de draadomheining ook ondoorzichtig maken met matten uit riet of kunststof. Ook naar kwaliteit en stevigheid toe zijn verschillende opties mogelijk.

Ontdek hier alle prijzen van de soorten draadschuttingen.

 

 

houten tuinschermen goedkoop Houten schermen – Zelfgemaakte omheining uit hout
Heb je graag een natuurlijke en warme uitstraling dan zijn houten schermen vast iets voor jou. Ze zijn relatief goedkoop en heel makkelijk zelf te plaatsen. Ook op een vaste ondergrond zoals beton is deze schutting een snelle en goedkope keuze. Het grootste nadeel van houten schermen is dat je ze om de twee jaar moet behandelen zodat ze niet gaan rotten.
Als alternatief kan je ook je eigen schutting in elkaar steken met houten palen en planken. Net iets goedkoper dan panelen en je kan werken zonder naden en beperkingen qua formaat. Het nadeel van deze schutting is dat je zelf geen originele patronen kan maken zoals bij houten panelen.

Bekijk hier alle mogelijke houten omheiningen.

 

afsluitingen beton Betonnen omheining
Met betonplaten kan je makkelijk een heel robuuste constructie maken die vele jaren zal meegaan. Je kan ze laten begroeien met klimop of jaarlijks afspuiten met de hogedrukreiniger om alles mosvrij te houden. Het grote nadeel van deze schutting is het zware gewicht. Je zal een stevige fundering moeten voorzien wat niet alleen een impact heeft op het budget maar ook op het aantal werkuren. Of deze schutting goedkoop is zal dus afhangen of je al dan niet een handige Harry bent.

Ontdek hier de prijzen van betonschuttingen.

 

 

 

Vergelijk je prijzen en bespaar nog meer!

Er zit niet alleen veel prijsverschil tussen de materialen maar ook tussen winkels. Ga daarom steeds langs bij verschillende verkooppunten om een offerte aan te vragen zodat je perfect weet waar je een goedkope schutting vindt. Let wel op dat je steeds prijzen krijgt voor exact dezelfde materialen. Minderwaardige producten kan je moeilijk vergelijken met kwalitatieve materialen die veel steviger zijn en langer zullen meegaan.

 

Offertes voor schuttingen ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van jouw schutting en een mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers