Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Hekwerk tuin: 4 populaire mogelijkheden

Een van de mogelijkheden voor de omheining van je tuin is het plaatsen van hekwerk. Dit vormt een stevige schutting en je kan er bovendien veel kanten mee uit. In dit artikel ontdek je enkele populaire mogelijkheden voor hekwerk.

 

Kastanje hekwerk

kastanje hekwerk Kastanjehekwerk is erg goedkoop, duurzaam en geeft een leuk effect als tuinomheining. Je tuin afbakenen met dit type hekwerk geeft namelijk een gezellige, landelijke sfeer. Je kan zelf de afstand tussen de kastanjelatten bepalen. Meestal bedraagt deze afstand 4 à 8 centimeter. Kastanjehout is trouwens ook erg populair voor de constructie van tuinpoortjes. Voor deze toepassingen komt het meestal uit Frankrijk of Engeland, dus het moet niet ver getransporteerd worden. Dat maakt het vrij milieuvriendelijk.

Ontdek hier alles over kastanje hekwerk.

 

 

Gaashekwerk

gaas-hek Gaashekwerk is een vrij goedkope maar wel een erg effectieve manier om je tuin af te bakenen. Het is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en ook de grootte van de mazen kan erg verschillend zijn. Voor de stevigheid wordt dit type hekwerk vaak afgewerkt met een bovenbuis. Als je wat meer privacy wenst, kan je het gaashekwerk laten begroeien, bijvoorbeeld met klimop, of je kan er heidematten tegen plaatsen. Met het oog op extra veiligheid kan je puntdraden plaatsen op de bovenkant van de schutting.

Prijzen op maat kan je hier aanvragen.

 

 

Spijlenhekwerk: stevige afsluiting voor tuin of bedrijfsterrein

spijlenhekwerk Spijlenhekwerk is gemaakt uit verticale metalen spijlen. Het staat bekend voor zijn stevigheid. Het wordt dan ook vaak gebruikt om bedrijfsterreinen mee af te bakenen. De metalen spijlen worden ondergedompeld in een zinkbad en achteraf eventueel nog voorzien van een coatinglaag.

Voor extra veiligheid kan je er ook voor opteren om een puntrand op de schutting te plaatsen. Je kan ook voor hout kiezen als materiaal voor spijlenhekwerk.

Prijzen op maat kan je hier aanvragen.

 

 

Sierhekwerk: hekwerk met een elegante toets

sierhekwerk Wie opteert voor een gesofisticeerde schutting voor de tuin, kan overwegen om sierhekwerk te plaatsen. Door te kiezen voor een sierlijk motief kan je je tuinomheining echt een persoonlijke toets geven. Sierhekwerk is eigenlijk de elegante variant van spijlenhekwerk, dat vaak wordt beschouwd als een schutting die alleen past bij bedrijfsterreinen. Door een elegante vorm aan het hekwerk te geven creëer je een klassieke look voor je tuinomheining. Bovendien vereisen deze schuttingen geen onderhoud.

Prijzen op maat kan je hier aanvragen.

 

 

Hekwerk plaatsen

Als je hekwerk wil laten plaatsen door een vakman, dan vergelijk je best eerst een aantal offertes. Prijzen vergelijken wordt erg eenvoudig dankzij onze online offerteservice. Op de offertepagina kan je namelijk gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij gespecialiseerde tuinaannemers. Klik hier om naar de offertepagina te gaan.

hekwerk tuin

 

 

Offertes voor schuttingen ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van jouw schutting en een mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde plaatsers